Vil du være frivillig læsegruppeleder?

- så kom og mød os, når vi inviterer til læseworkshop for kommende frivillige Søndag den 30. oktober 2011 kl. 11-16 I FO-byen, Café Nicolai, Folkeoplysningens Hus, indgang v. Vester Allé 8, 8000 Århus C.

Dagen vil byde på læseworkshops og en forsmag på rollen som læsegruppeleder. Derudover er der mere konkret information om, hvad det frivillige arbejde indebærer, og hvordan vi organiserer det. Der vil også være tid til at diskutere målgrupper for læsegrupperne og til at du kan komme med dine idéer til, hvor og hvordan du gerne vil være læsegruppeleder.

Der vil desuden være mulighed for at få en individuel snak med os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt læsegrupper er noget for dig.

Har du lyst til at blive frivillig læsegruppeleder - så kom og tag første skridt her! Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding på laeseforeningen@gmail.com eller foreningens telefon (evt. som sms) senest 24. oktober. Vær opmærksom på, at Læseforeningens sekretariat holder lukket i efterårsferien. Men vi modtager stadig din mail, hvis du sender en! Mange hilsner Læseforeningen