Er du på jagt efter en anderledes julegave?

Hva´ med et medlemskab af Læseforeningen?Med et medlemsskab af Læseforeningen kan du for 150 kr. forære din mor, din chef, eller din bedste veninde, en julegave med ”2-i-1” værdi.

Du forærer en gave med mening i… Læseforeningen ønsker at skabe en læserevolution! Vi opretter og leder læsegrupper baseret på højtlæsning og fælles refleksion. Julegave-medlemskabet gælder for 2012. Som medlem... - Får du adgang til diverse arrangementer og læsedage året rundt - Får du mulighed for selv at blive læsegruppeleder - Støtter du udbredelsen af læsegrupper til mennesker, der har brug for dem, og hjælper os med at vise, hvad fælles læsning kan give os som mennesker.

Sådan gør du: Indbetal 150,-  til Merkur Andelskasse reg.nr. 8401 kontonr. 1136862. Husk at skrive navn og kontaktoplysninger på den person, som du gerne vil give et medlemskab.