Kom og mød os...

Søndag den 15. april holder Læseforeningen temadag:Læsning med ældre og mennesker med demens. Temadagen finder sted i FO-byen, i Folkeoplysningens Hus, Vester Allé 8, 8000 Århus C  (i lokale 2.02) kl.  11-13.

Her vil du kunne høre om Læseforeningens erfaringer med læsegrupper og Guidet Fælles Læsning for ældre og mennesker med demens - herunder vil vi læse nogle af de tekster, der har givet gode oplevelser i læsegrupperne.

Arrangementet er åbent for alle, og er gratis for medlemmer af Læseforeningen. Det koster 100,- for ikke-medlemmer at deltage. Tilmelding inden 10. april til Læseforeningen på: laeseforeningen@gmail.com eller 23240876. Vi glæder os til at se rigtig mange til en spændende dag!