Socialfaglig organisation søger administrativ medarbejder

Læseforeningen søger en administrativ medarbejder 15-20 timer om ugen, som vil blive en del af en ambitiøs og udviklingsorienteret organisation. Er du vores nye organisatoriske rygrad, som kan bidrage med administrativ og praktisk støtte til Læseforeningens team, så hører vi gerne fra dig uanset baggrund og faglige kompetencer.

Læseforeningen arbejder for skabe stærke læsende fællesskaber for alle og med forskning indenfor litteratur, læring og mental sundhed. Vi er en organisation i vækst og søger derfor en administrativ medarbejder, der kan hjælpe os med at holde styr på vores regnskab og være tovholder på kurser og arrangementer. Vi er et lille team der vægter samarbejde højt og som har gang i flere forskellige projekter på samme tid.  

Om dig

Vi forestiller os derfor, at du er en person med solid arbejdserfaring, der er vant til at arbejde selvstændigt og kan bevare overblikket. Som organisation i udviklingsfasen har vi brug for en driftssikker person, der kan være backup for foreningens øvrige medarbejdere, der arbejder strategisk med udvikling og praktisk med koordinering af foreningens mange indsatser.

Du skal stå for regnskabsføringen, som inkluderer alt fra bilagshåndtering, bogføring og regnskab (E-conomic) til udarbejdelse af perioderegnskaber. Herudover skal du medvirke til udarbejdelse af budgetter i forbindelse med ansøgninger til projekter og løbende økonomistyring af projekter inkl. (økonomisk) afrapportering. Vi yder hjælp til oplæring, så du får den nødvendige indsigt.

Derudover skal du stå for den praktiske koordinering ved afholdelse af kurser og events, samt møder, herunder sekretærbistand med udarbejdelse af referat af bestyrelsesmøder, klargøring af materialer etc. Du vil i det daglige arbejde sammen med og referere til den daglige leder, som sidder på kontoret (Godsbanen) i Aarhus, men da vi er en landsdækkende organisation, skal du også understøtte teamet i København og deltage i månedlige medarbejdermøder på kontoret der.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø og arbejder ud fra den overbevisning, at vi som organisation bedst når Læseforeningens mål Stærke læsende fællesskaber for alle, gennem samarbejde. Lyder det som noget for dig, hører vi gerne fra dig senest d. 19.8. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 35. Har du nogen spørgsmål, så kontakt Mette Steenberg, den daglige leder i Læseforeningen, på mette@laeseforeningen.dk. (Tiltrædelse senest 1. oktober)

 

484_310330.jpg