NYE BALANCER: Masterclass med forfatter Caspar Eric - for frivillige læseguider og støttemedlemmer af Læseforeningen

Læseforeningen tilbyder alle frivillige læseguider - og nu også alle medlemmer af Læseforeningen! - at deltage gratis i inspirerende online masterclasses. Vi kalder disse masterclasses ‘Tankegods’.

D. 30. april kl. 17.00 – 18.00 – Online på Zoom -, er vi glade for at kunne præsentere en online masterclass afholdt af forfatter og handicapaktivist Caspar Eric! Caspar vil fortælle om sin digtsamling Nye Balancer og om hans arbejde med at sætte handicapområdet på dagsorden.

Ved - både i poesien og i hans privatliv - at sætte spot på de strukturer og samfundsindretninger, som besværliggør og problematisere livet for mennesker med handicap, er Caspar en ægte skønlitterær aktivist. Vi glæder os helt vildt!

Alle frivillige hos Læseforeningen kan deltage i masterclassen og som noget nyt kan du også deltage hvis du er støttemedlem af Læseforeningen. Læs mere og bliv medlem her! Tilmelding på mia@laeseforeningen.dk.

OBS! Er du uddannet i guidet fælleslæsning? Vær med til at gøre en forskel for mennesker med fysiske handicap!

Masterclassen bliver præsenteret i forbindelse med vores nye fokus på at modvirke ensomhed og social isolation for mennesker med fysiske handicap. Målgruppen har ofte ikke har samme adgang til kulturaktiviteter og fællesskaber, som andre, og vi ønsker derfor at invitere dem ind i online og lettilgængelige læsefællesskaber. Er du uddannet læseguide og kunne du være interesseret i at være en del af dette spændende nye pilotprojekt, så læs mere her!

Forrige
Forrige

Litteraturen som et mødested i klimakrisen - Fælleslæsning og forfattersamtale med Rasmus Daugbjerg og Siri Ranva Hjelm Jacobsen på Godsbanen i Aarhus

Næste
Næste

Skønlitterære følgevenner søger unge til nyt læsefællesskab i Aarhus: Er det dig vi leder efter?